HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Lépj be vándor, de vigyázz! Nem csak kincset rejt e ház! Wilian története tovább íródik. Legyél te is részese, és legyél Te az az egy, aki csatlakozik a Sötét Testvériséghez, vagy az Őrzőkhöz! Legyél draki, ritka fajta... De lehetsz akár Tanár is, és egy 'mezei' diák. A választás rajtad áll, te alakíthatod Wilian sorsát! 2015-ben járunk, egészen pontosan Angliában, ahol a Wilian-es diákoknak az élet nem fenékig tejfel. A gonosz beférkőzött az iskola falai közé, és egyre nagyobb teret nyer. Ki tudja, talán rajtad múlik, hogy ez megváltozik... Avagy sem. Az események sokféleképpen alakulhatnak és bizony ne feledd! Aki barát, lehet holnap ellenség. Szeretnél Te lenni az, aki változtat mindenen? Ne habozz hát! Pálcát elő! Kezdődhet a kaland?! Mi akarjuk, hogy Te is a részese légy!

» Játékostárs kereső
2015-09-16, 10:42 by Elizabeth Reynolds

» Jim & Nettie
2015-09-13, 19:20 by Jim Weinberg

» Elizabeth Reynolds
2015-09-12, 11:49 by Daniel Reed

» Olivia Larson
2015-09-12, 11:19 by Elizabeth Reynolds

» Elkészültem az előtörténetemmel!
2015-09-12, 11:11 by Elizabeth Reynolds

» Becca & Danny
2015-09-08, 18:11 by Rebecca Tate

» Max & Alex
2015-09-08, 17:56 by Alex Wilfred

» Latisha D. Leggat
2015-09-03, 13:54 by Kevin Lightwood

» Patrónus foglaló
2015-09-03, 08:47 by Latisha D. LeggatNő: 5
Férfi: 10

Igazgató: 1
Tanár: 3
Plama: 1
Amira: 2
Famine: 1

Draki: 2
Varázsló: 1
Boszorkány:
Őrző:
Sötétség: 1
Szellem:
Mesélő: 1
Vérfarkas:
Mugli:

Share | 
 

 Antte O'Connell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The magic is in you!
avatarFamine
Kor : 20
Hozzászólások száma : 6
Tartózkodási hely : Mindig előtted

TémanyitásTárgy: Antte O'Connell   2015-08-16, 10:21

Anette O'Connell


"Körbe-körbe, egy helyben jársz, azt hiszed, hogy így megtalálsz, én ott vagyok, ahol nem keresel, mindig előtted, pont egy lépéssel"

Alapok


Becenevek: Anette
Kor: 17
Rang: 4.évfolyam, prefektus
Ház: Famine
Vér: Félvér
Elemi Mágia: Metamorfmágus
Csoport: Famine
Play by: Taylor Momsen

Szeret: Rock zene, cigaretta, a választott mágiája, sárkányok
Nem szeret: bájitaltan, macskák, hideg, drogok
Patrónus: Róka
Jellemem: Arrogáns. Ez talán a legmegfelelőbb szó a jellemére. Sokat képzel magáról. Kiszámíthatatlan. Nem barátkozós és nem szereti az éretlen embereket. Az iskolába nem is nagyon foglalkozik a kisebbekkel, a hálójából pedig kiűzi őket ha véletlenül oda kerülnek. Nehéz elviselni, nagyon merev személyiség. Ha megpuhítod, akkor örülj, hiszen nem sok embert enged magához közel. Komoly kapcsolata még soha nem volt neki, talán nem is lesz. Céljaiért bármit megtesz. Tipikus faminés, több mint valószínű, hogy apja jellemét örökölte. Ne húzd ki nála a rövidebbet ha nem akarsz több éven keresztül kísértésben élni.
Szeret szórakozni, bulizni, minél vadabban, mindent ki akar próbálni és felfedezni ameddig lehetősége van rá. Mondanom sem kell, hogy a kedvenc tantárgya a sötét varázslatok kivédése, és amit itt megtanul azt örömmel használja, akár illegálisan is.
Különleges ismertető: nyelvpiercing egyelőre
Kinézetem: Szőke haj, kék szem. Anya arcvonásait örökölte. A kedves külső mögött valami más lakozik... nagyon szép, sokan megfordulnak utána. Öltözködésileg követi az aktuális divatot, mindig rendezett, soha nem hanyagolja el magát. Imádja a kiegészítőket, a csillogós apróságokat. Nagyon sokat ad magára, képes akár órákig elpepecselni a tükör előtt. Körülbelül 165 cm magas, 45-50 kg között mozog. Szeret sportolni, mindig formában tartja magát. Szereti a feltűnést és ez az öltözködésén, stílusán is eléggé megnyilvánul.
Család


Apa: Richard O'Connell, 45, Elfoglalt vagy, szerintem életemben vagy 5x beszéltem veled hosszabb ideig. Nem is ismerlek, azt sem tudom, hogy anyám miért szeret téged. Haragszom rád, amiért kevés időt fordítasz a családodra. Mivel is foglalkozol pontosan?

Anya: Myra O'Connell, 42, Gondoskodó vagy, mindig segítesz ha kell valamiben és küldesz is egy csomó dolgot. Szeretted volna, ha nem apám után kerülök a famine házba, te persze Plamás voltál. Nem ilyennek képzeltél, mindig a bátyám volt a kedvenc gyereked, de azért jóban vagyunk.

Testvér(ek): Sebastian O'Connell, 19, idén végzel a suliba. Amirás vagy és anyánk kedvence. Nem is tudom, hogy milyen a kapcsolatunk. Néha jóban vagyunk, néha nem. Próbálsz megvédeni az előttem álló veszélyektől, én persze nem engedem, hogy irányíts.

Egyéb hozzátartozók: -
Történetem
Belepillantás a lehetséges jövőbe ~

... Egy évvel később ...

-Nem, nem nem! NEM! Nem teheted. Nem marhatsz el mindenkit magad mellől! - A kérdés a fejemben egyre jobban zakatol. Mi fog most történni velem, ha nem lesz a válaszom? Mi lesz majd velem, meg fog ölni, meg fogja ölni a családom. Nem lesz értelme az életemnek. Bántani fogja Jim-et és mindenkit aki fontos nekem. Egyszerűen nem lehet. Nem lehet, hogy én vagyok az egyetlen, aki ezzel a szakiránnyal foglalkozik, hogy én vagyok az, aki kell neki. Miért pont én? Félek. A fal mellett állok, kezeim véresek. Nem lett volna értelme pálcát használni, hiszen azzal nem tudom levezetni a feszültségem. Jobb ez így. Szerencsém, hogy a bugyuta szobatársaim nincsenek itt. Így is elég bajom lesz velük, ha visszatérnek a szünetről. Hogy fogom megmagyarázni mindazt, ami majd vár várjuk is?
Nem... egyszerűen nem mondhatok nemet. Nincs rá esélyem. Az a sok fontos ember...! Mennyi halál történhet most miattam. Soha nem fogom túltenni magam ezen.
Ajtócsapódást észlelek. Összerezzenek, majd mély levegőt veszek. Nem, ez biztosan nem ő. Hiszen még túl korán van ahhoz, hogy a döntést meghozzam. Nem ezt ígérte. Kidülledt szemekkel meredek az ajtóra, ami szép lassan, kopogás nélkül kinyílik. Belép rajta. Ő az. Erős maradok és nem veszem el a szemkontaktust. Körülnéz.
-Nos, Anette? Nem érünk rá várni. Szükségem van rád. Légy a csapatom tagja. - Odalép elém. Beleharapok a számba, a fájdalmat most meg sem érzem gondolataimtól. Hogy fogom ezt megmagyarázni azoknak, akik fontosak számomra? Nem titkolhatom... főleg nem Jim előtt. A vér izét ízlelgetem a számban. Felém nyújtja kezét, amit egy apró sóhaj után elfogadok és felállok. Közel hozzá, egy lépést sem hátrálok. - Ez a beszéd. Látom a szeretteid nagyon fontosak számodra. - A földre pillantok, pislogok kettőt egymás után gyorsan és pálcámat a zsebembe dugva indulok el mögötte az ajtó felé. Ha bármi történik azokkal akik fontosak nekem, esküszöm ki fogom őt játszani, túl fogok járni az agyafúrt kis eszén és meg fogja keserülni. Arra már kértem. Arra, hogy ne játsszon a szeretteimmel. Remélem, be fogja tartani az ígéreteit.
Még kezdő vagyok. Most kezdtem el tanulni a választott mágiámat. Persze csak azért tudja, hogy ennyire jó vagyok mert a kapcsolatom már elsős korom óta jó volt vele. Mindig tiszteltem és mindig figyelt rám. Azt hiszem, tudta, hogy ez lesz belőlem egyszer. Tudta, hogy a csatlósa leszek majd. Tudta, hogy nem lesz más választásom.
-Csak ha úgy lesz, ahogy megbeszéltük, Daniel.


B. régóta. vannak.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

The magic is in you!
avatarTanár
Kor : 31
Hozzászólások száma : 5
Tartózkodási hely : Wilian

TémanyitásTárgy: Re: Antte O'Connell   2015-08-23, 23:07

Elfogadva!Kedves Anette! Nagyon tetszel, de ezt gondolom már első óta tudod Razz Nem szaporítanám tovább a mondókámat, foglalózz és vedd be a játékteret! Ahogy látom, Jim szívét már sikerült! Sipirc játszani :3Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Antte O'Connell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wilian :: Karakteralkotás :: Elfogadott tagok :: Famine-