HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Lépj be vándor, de vigyázz! Nem csak kincset rejt e ház! Wilian története tovább íródik. Legyél te is részese, és legyél Te az az egy, aki csatlakozik a Sötét Testvériséghez, vagy az Őrzőkhöz! Legyél draki, ritka fajta... De lehetsz akár Tanár is, és egy 'mezei' diák. A választás rajtad áll, te alakíthatod Wilian sorsát! 2015-ben járunk, egészen pontosan Angliában, ahol a Wilian-es diákoknak az élet nem fenékig tejfel. A gonosz beférkőzött az iskola falai közé, és egyre nagyobb teret nyer. Ki tudja, talán rajtad múlik, hogy ez megváltozik... Avagy sem. Az események sokféleképpen alakulhatnak és bizony ne feledd! Aki barát, lehet holnap ellenség. Szeretnél Te lenni az, aki változtat mindenen? Ne habozz hát! Pálcát elő! Kezdődhet a kaland?! Mi akarjuk, hogy Te is a részese légy!

» Játékostárs kereső
2015-09-16, 10:42 by Elizabeth Reynolds

» Jim & Nettie
2015-09-13, 19:20 by Jim Weinberg

» Elizabeth Reynolds
2015-09-12, 11:49 by Daniel Reed

» Olivia Larson
2015-09-12, 11:19 by Elizabeth Reynolds

» Elkészültem az előtörténetemmel!
2015-09-12, 11:11 by Elizabeth Reynolds

» Becca & Danny
2015-09-08, 18:11 by Rebecca Tate

» Max & Alex
2015-09-08, 17:56 by Alex Wilfred

» Latisha D. Leggat
2015-09-03, 13:54 by Kevin Lightwood

» Patrónus foglaló
2015-09-03, 08:47 by Latisha D. LeggatNő: 5
Férfi: 10

Igazgató: 1
Tanár: 3
Plama: 1
Amira: 2
Famine: 1

Draki: 2
Varázsló: 1
Boszorkány:
Őrző:
Sötétség: 1
Szellem:
Mesélő: 1
Vérfarkas:
Mugli:

Share | 
 

 Jim Weinberg

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The magic is in you!
avatarAmira
Kor : 20
Hozzászólások száma : 4

TémanyitásTárgy: Jim Weinberg   2015-08-23, 22:09

James Orion Weinberg


"A nightingale in a golden cage, that's me locked inside reality's maze"

Alapok


Becenevek: Jim
Kor: 17
Rang: Negyedik évfolyam, ez mellett pedig ügyeletes szabályszegő
Ház: Amira
Vér: Félvér
Csoport: Amira
Play by: Jamie Campbell Bower

Szeret: Csínyek, rosszaság, komolytalanság, viccek, Anette
Nem szeret: Komolyság, büntetőmunka, ha valaki túlságosan jó, pókok
Patrónus: Baziliszkusz
Jellemem: Engem itt az iskolában mindenki ismer. Én vagyok az ügyeletes rosszcsont, aki mindenkinek borsot tör az orra alá, és kellemetlenül megátkoz bárkit, aki nem szimpatikus neki. Ez lennék én, James Weinberg, de nyugodtan hívj csak Jim-nek, hiszen mindenki így ismer. De elég a köntörfalazásból. Úgy gondolom, hogy egy rendkívül őszinte ember vagyok. Ami a szívemen, a számon és senkinek nem félek megmondani. Nem vagyok egy félős gyermek.
Emellett pedig gyerek vagyok még mindig. Alig szorult belém valami komolyság. Csak akkor bírok komoly lenni, ha a helyzet megköveteli. Igazi reménytelennek érzem magam, csak azért röhögök annyit, hogy elrejtsem a komorabb, igazi énemet. Tulajdonképpen egy álarc van. Ami azért kell, hogy erősnek tűnjek.
Alapjáraton kedves vagyok, és normális, de tudok bunkó lenni. Évek óta azért küzdök, hogy felhívjam magamra egy lány figyelmét, ezért a közelében hajlamos vagyok hülyét csinálni magamból, vagy hülyeségeket elkövetni. Így jogosan nevezhettek bohócnak. Viszont akit bezárok a szívembe, azt nem szoktam könnyen kiengedni. Higgy nekem, igazat mondok.

Különleges ismertető: Van az orromban egy karika, és testemen több tetoválás foglal helyet .
Kinézetem: Sosem tartoztam az égimeszelők közé, de azért el sem veszek a tömegben a magam 176 centijével. A szél nem fújna el, de ha verekednem kéne, akkor inkább nem kéne. Emellett nézz rám. Omlanak utánam a csajok. Vagyis csak omlanának, ha nem lennék ilyen, amilyen most vagyok. Szőke váll fölé érő hosszú hajam van, és kék szemeim. Ha nem ismernél, azt hinnéd finn vagyok, pedig nem. Szóval akkor hogyan is öltözködök? Átlagosan. Farmer, póló, tornacipő. Nem cicomázom túl soha, nincs is hova, talár elvétve megtalálható rajtam. Leginkább mikor órákon veszek részt. Azonban az is egy kicsit módosítva van, így mint egy köpönyeg lóg mögöttem. Elég feltűnő jelenség vagyok, nem?
Család


Apa: Phineas Weinberg, 40†, auror volt, aki nemrég vesztette életét egy ütközetben, valami sötét varázsló ellen

Anya: Amanda Weinberg ,36, ugyan él, de mivel megőrült, így a Mungóból nem sokat tehet értem

Testvér(ek): -

Egyéb hozzátartozók: Anette O'Connell, 17, semmi rokoni szál nem köt minket össze, de érzem hogy érte bármit... Bármit megtennék érte, de ő ebből mi sem sejt, és ez bizony így van rendjén. Mégis mit szólna ha megtudná? Legfeljebb képen röhögne... Beleszerettem a legjobb barátomba. Normális ez?!
TörténetemReggeli van, én meg baktatok le a nagyterembe. A mai reggel valahogy egészen különleges, hiszen ma van a Famine kontra Amira kviddicsmeccs. Én is játszom, már második éve. A gyomromban ugyan nincsen már hatalmas ideg, azonban a drukk még mindig bennem van. Mi lesz ha kikapunk? Pont a Famine ellen? Akkor átveszik a vezetést a házak közötti versenyben, amit tavaly olyan nehezen szereztünk meg. És akkor megint nem kerülök a háztársaim szeme elé, hiszen a legtöbb pontot miattam veszíti az Amira. Tudom, tisztában vagyok vele, ahogy azzal is hogy nem tudom magam féken tartani. Ha nem átkozhatom meg a nekem nem szimpatikus embereket, és nem mehetek Reed-hez minden második nap büntetőmunkára, akkor nincs is értelme az életemnek... Vagy van?!
Egy mindenképpen van, akiért megéri reggel felkelni. Azzal is teljesen tisztában vagyok, hogy Anette soha nem fog úgy érezni, mint én. Hiszen ő Faminés, neki megvannak a Faminés barátai, nekem meg... Nekem meg csak ő van. Szerintem rohadtul nem tudja, hogy szerelmes vagyok belé. Mert konkrétan évnyitó ünnepség óta alig pár szót váltottunk, és... Tulajdonképpen nem is ül mellettem. Mert elült valami idióta gyerek mellé, aki próbálja megszerezni. És ahogy sejtem elég jó úton halad, hiszen vele megy Wilardba a következő hétvégén és... És rohadtul nem velem. Fene egye meg.
És én? Nos én úgy döntöttem hogy nem megyek le. Inkább kiosonok este, hozok pár mézbort, és leiszom magam a sárga földig, mert szerintem sokkal izgalmasabb, mint bámulni hogy ott enyelegnek. A hányinger is rám törne. Főleg azért, mert az a talpnyaló van ott, és nem én. Milyen jó, hogy ma ő is játszik. Ma lemosom a pályáról, és megmutatom, hogy én akkor is jobb vagyok. Azt hiszem ez a mai meccs nem csak a két ház közötti rivalizálásról fog szólni, hanem... Hanem arról is hogy kié lesz Anette.
Ahogy belépek a nagyterembe sok szem szegeződik rám. Egyesek biztatóan megveregetik a vállam, a Faminés asztal felől egyöntetű fújolások jönnek, de inkább oda sem figyelek. Illetve egy hajzuhatagon megakad a tekintetem, amint azzal a Kevinnel, vagy kivel beszélget.
- Szia Nettie! - köszönök oda neki, de amint odafordul, és rám mosolyog, hasra vágódok. Az egész nagyterem röhögésben tör ki, és én... Én pedig szitkozódva felállok, helyet foglalok az Amirás asztalnál, és csendesen falatozni kezdek. Nem beszél velem. Én sem beszélek vele, ennyire egyszerű a képlet. A reggelim után elindulok a pályára, hogy végre kezdetét vegye a kviddicsmeccs.
A szurkolók éljenzése aztán feltölt adrenalinnal, ahogy végigsétálok a pálya gyepén. A sípszó után rugaszkodok el, és a pálya felett körözök, a cikeszt keresve. A Famine már hússzal vezet, és az a talpnyaló Kevin pedig engem követ, hogy ha megtalálom a kis arany golyót, ő jöjjön utánam...
Aztán meg is pillantom a cikeszt. Eszeveszett száguldásba kezdek, hátranézek, de Kevin sehol és akkor... BUMM!

***

Nagy feketeség. Semmit nem látok, semmit nem tudok, de amint kinyílik a szemem a gyengélkedőn találom magam. Hogy a francba kerültem ide?! Mi történt velem?! Meddig feküdhettem itt? A franc se tudja. Viszont az első, akit megpillantok az ágyam szélén egy szőke hosszú hajú leányzó... A szívem kettőt dobban sebesen, de felkelni nem tudok.
- Nettie?! -A. 2007. Danny.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

The magic is in you!
avatarTanár
Kor : 29
Hozzászólások száma : 33
Tartózkodási hely : Wilian

TémanyitásTárgy: Re: Jim Weinberg   2015-08-23, 22:42

Elfogadva!
Helló Mr. Jóképű! Tudod, hogy mindig leesik az állam az előtörténeteid láttán, és hogy imádom az írásaidat. Nem csalódtam benned, ismét egy jó karaktert alkottál nekünk és Anette énem nagyon örülni fog neked. Már alig várom, hogy elkezdjünk játszani! Foglalózz és hódíts! Wink_________________Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Jim Weinberg

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wilian :: Karakteralkotás :: Elfogadott tagok :: Amira-