HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Lépj be vándor, de vigyázz! Nem csak kincset rejt e ház! Wilian története tovább íródik. Legyél te is részese, és legyél Te az az egy, aki csatlakozik a Sötét Testvériséghez, vagy az Őrzőkhöz! Legyél draki, ritka fajta... De lehetsz akár Tanár is, és egy 'mezei' diák. A választás rajtad áll, te alakíthatod Wilian sorsát! 2015-ben járunk, egészen pontosan Angliában, ahol a Wilian-es diákoknak az élet nem fenékig tejfel. A gonosz beférkőzött az iskola falai közé, és egyre nagyobb teret nyer. Ki tudja, talán rajtad múlik, hogy ez megváltozik... Avagy sem. Az események sokféleképpen alakulhatnak és bizony ne feledd! Aki barát, lehet holnap ellenség. Szeretnél Te lenni az, aki változtat mindenen? Ne habozz hát! Pálcát elő! Kezdődhet a kaland?! Mi akarjuk, hogy Te is a részese légy!

» Játékostárs kereső
2015-09-16, 10:42 by Elizabeth Reynolds

» Jim & Nettie
2015-09-13, 19:20 by Jim Weinberg

» Elizabeth Reynolds
2015-09-12, 11:49 by Daniel Reed

» Olivia Larson
2015-09-12, 11:19 by Elizabeth Reynolds

» Elkészültem az előtörténetemmel!
2015-09-12, 11:11 by Elizabeth Reynolds

» Becca & Danny
2015-09-08, 18:11 by Rebecca Tate

» Max & Alex
2015-09-08, 17:56 by Alex Wilfred

» Latisha D. Leggat
2015-09-03, 13:54 by Kevin Lightwood

» Patrónus foglaló
2015-09-03, 08:47 by Latisha D. LeggatNő: 5
Férfi: 10

Igazgató: 1
Tanár: 3
Plama: 1
Amira: 2
Famine: 1

Draki: 2
Varázsló: 1
Boszorkány:
Őrző:
Sötétség: 1
Szellem:
Mesélő: 1
Vérfarkas:
Mugli:

Share | 
 

 Liliana H. Heywmark

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The magic is in you!
avatarPlama
Hozzászólások száma : 2

TémanyitásTárgy: Liliana H. Heywmark   2015-08-26, 19:18

Liliana Hope Heywmark


"rövidke szösszenet ide"

Alapok


Becenevek: Lili, Lil, Hope
Kor: 17
Rang: Negyedik évfolyam
Ház: Plama
Vér: Arany
Draki képesség: -
Elemi Mágia: -
Csoport: Plama
Play by: Kristina Bazan

Szeret: – könyvek, növények, alkonyat, zongora
Nem szeret: – borongós idő, hiúság, egoizmus, sokat beszélni
Patrónus: hattyú
Jellemem: Sokszor elég csak annyit mondania, hogy aranyvérű, s máris rányomják azt a bizonyos bélyeget. Pedig messze állnak a valóságtól, hisz bár a vére döntő máig, ő már nem részesült olyan nevelésben, mint mások szoktak hajdanán. Persze tisztelettudó, az akadémiának hála, az illemkönyvet is betéve tudja, s tényleg úgy viselkedik, mint egy úri hölgy, ahogy azt tőle el is várják. Viszont nem rosszmájú, nem okoz neki örömöt az, ha másokat szenvedni lát. A céljait ígyis eléri, de inkább küzd érte, mintsem az egyszerű utat választva, eltaposson másokat.  Több barátja van, mint ellensége, hisz azt a zöld szörnyeteget, ami feléled másokban, mikor őt látják, képtelen legyőzni. Nem is szeretné, nincs benne túlzott megfelelési kényszer, egyedül az döntő számára, hogy a szülei büszkén ejthessék ki a nevét. Nem az a harsány típus, sőt kimondottan csendes, ennek ellenére bármikor megered a nyelve, ha arról van szó. És felettébb álmodozó. Ő még hisz a tündérmesékben, számára még minden rózsaszín, idilli, s nehezen észlel bármit a körülötte lévő feszültségekből. A konfliktusokat is ha teheti, kerüli, csak akkor emeli meg a hangját, ha az igazáért, vagy barátaiért áll ki. Értük a tűzbe is tenné kezét. Egyébként meglehetősen bátor lány, vajmi kevés dolog van, ami meghátráltatja, nem fél kilépni a komfortzónájából. Legtöbbször egy könyvvel a kezében lehet látni, hisz eltökélte, belőle gyógyító lesz, ha törik, ha szakad, hisz annál jobban semmit nem élvez. Igyekszik jól is teljesíteni az órákon, ez főleg akkor megy neki, ha az adott anyag még érdekli is, egyébként igenis meg kell feszítenie magát.  

Különleges ismertető: olvasáskor szemüveget hord, nyaklánc rajta időnyerővel
Kinézetem: Első ránézésre talán a szőke haj, amin megakad az ember szeme, hisz az festéket még sosem látott. Alapjáraton teljesen hétköznapi lányról van szó, cseppet sem rí ki a tömegből, és nem is célja. Nem egy nádszál virág, van rajta mit fogni, de gondosan ügyel arra, hogy az a kis felesleg, kicsi is maradjon. Bőre hibátlan, ezt bizonyára örökölte, ahogy a kék szemeket is.
Nem hord mindent megmutató ruhákat, öltözködése pusztán az elegancia határát súrolja, mert aranyvérű lévén, adnia kell az ilyesmire. Haját legtöbbször kiengedve hordja, nem szereti a copfot, így csak akkor használja, ha épp kísérletezik valamin, mert hogy szokott. Alapjában véve egy bájos jelenség, a kisugárzása is ezt sugallja, és sokszor látni mosolyogni is, mai szintén pozitívumnak tudható be.
Család


Apa: Jospeh Heywmark, 47 pálcakészítő

Anya: Elisbath Grewood, 43 talárszabász

Testvér(ek): Liam Heywmark, 24, profi terelő
Rachel Heywmark, 21, Bestiakutató

Egyéb hozzátartozók: -
TörténetemNap, mint nap hullafáradtan esni be az ágyba. Mára rutin, régebben.. a kezdetekkor még igenis megviselt, de mostanra megszoktam már, hogy az én egy napom, mások számára legalább kettőnek bizonyul, hisz jóval több órán veszek részt, mint mások, hála a „kütyünek”.
- Lil, megvan a…? – még csak be se fejezi a kérdést háztársam, már nyújtom is át neki az átváltozástan jegyzeteimet, anélkül, hogy akár egy pillanatra is elemelném tekintetem a sorokról. Megszoktam már, hogy mindenki engem talál meg az ilyen jellegű problémáival, ahogy ők is megszokták, hiába kérdeznek a felől, honnan is van minden meg.
- Szakítottak – ül le mellém barátnőm, s ahogy rásiklik tekintetem, még én is megmosolygom azt az örömittas tekintetet, amivel engem vizslat.
- És mi lesz? Kiveted a hálót? Ki tudja, idén talán már azt is eléred, hogy a nevedet tudja – vigyorodok el, kicsit meglökve vállammal, hogy lássa, ez korántsem sértés volt, inkább viccelődés. Meggel lehet ilyet, ő érti a poént, csak az a baj, hogy ha valaki sértegeti, azt is inkább poénnak veszi, bár… lehet, mégis csak ő  csinálja jól.
- Én legalább teszek is valamit. Te meddig tűröd még, hogy levegőnek néz? – megrovón tekint rám, mire csak vállat vonok. Jó, hiába van valaki, aki még tetszik is, én nem tartom azt az eszmét, hogy mindenáron vonjam fel magamra a figyelmet. Ha a sors is úgy akarja, előbb utóbb, meg fog látni magától is, ha mégsem… hát majd lesz más, aki meglát. Ebből sose csináltam problémát, sőőőt… fontosabb nekem a tanulás. Gyógyító szeretnék lenni, ahhoz meg elég komolyan fel kell készülni mindenből, már ha érdemleges munkát is szeretnék az asztalra tenni. Nem csak azért bújom  a könyveket, mert szeretem, eddig egyet sem találtam, ami valamilyen formában nem vált volna hasznomra.
- Tudom, tudom.. a sors, de Lil, nem ülhetsz itt életed végéig arra várva, hogy a sors majd mindent elrendez helyetted… tudooood, az a sült galambos szöveg, na… ne csináld – sóhajt fel barátnőm, és én valahol mélyen még igazat is adok neki, noha soha nem vallanám be. De még csak tizenhét vagyok, hová siessek ezzel a szerelem dologgal? Az mindenkiből csak hülyét csinál… vagy pszichopatát, tényleg egy betegség.H. 6-7 éve. -.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

The magic is in you!
avatarTanár
Kor : 29
Hozzászólások száma : 33
Tartózkodási hely : Wilian

TémanyitásTárgy: Re: Liliana H. Heywmark   2015-08-26, 19:39

Elfogadva!
Szia! Köszöntelek köreinkben.
Egy igazán szépen kidolgozott karakterlapot olvashattam. Teljesen átjött az, hogy hogyan szeretnéd megalkotni a karaktert, milyen lesz a személyisége. Tökéletesen illesz a Plama diákjai közé!
Remélem, sikerül elérned céljaid és jól fogod majd érezni magad nálunk.

Foglalózz, tölsd ki a profilod és vesd bele magad a játékba!_________________Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Liliana H. Heywmark

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wilian :: Karakteralkotás :: Elfogadott tagok :: Plama-