HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Lépj be vándor, de vigyázz! Nem csak kincset rejt e ház! Wilian története tovább íródik. Legyél te is részese, és legyél Te az az egy, aki csatlakozik a Sötét Testvériséghez, vagy az Őrzőkhöz! Legyél draki, ritka fajta... De lehetsz akár Tanár is, és egy 'mezei' diák. A választás rajtad áll, te alakíthatod Wilian sorsát! 2015-ben járunk, egészen pontosan Angliában, ahol a Wilian-es diákoknak az élet nem fenékig tejfel. A gonosz beférkőzött az iskola falai közé, és egyre nagyobb teret nyer. Ki tudja, talán rajtad múlik, hogy ez megváltozik... Avagy sem. Az események sokféleképpen alakulhatnak és bizony ne feledd! Aki barát, lehet holnap ellenség. Szeretnél Te lenni az, aki változtat mindenen? Ne habozz hát! Pálcát elő! Kezdődhet a kaland?! Mi akarjuk, hogy Te is a részese légy!

» Játékostárs kereső
2015-09-16, 10:42 by Elizabeth Reynolds

» Jim & Nettie
2015-09-13, 19:20 by Jim Weinberg

» Elizabeth Reynolds
2015-09-12, 11:49 by Daniel Reed

» Olivia Larson
2015-09-12, 11:19 by Elizabeth Reynolds

» Elkészültem az előtörténetemmel!
2015-09-12, 11:11 by Elizabeth Reynolds

» Becca & Danny
2015-09-08, 18:11 by Rebecca Tate

» Max & Alex
2015-09-08, 17:56 by Alex Wilfred

» Latisha D. Leggat
2015-09-03, 13:54 by Kevin Lightwood

» Patrónus foglaló
2015-09-03, 08:47 by Latisha D. LeggatNő: 5
Férfi: 10

Igazgató: 1
Tanár: 3
Plama: 1
Amira: 2
Famine: 1

Draki: 2
Varázsló: 1
Boszorkány:
Őrző:
Sötétség: 1
Szellem:
Mesélő: 1
Vérfarkas:
Mugli:

Share | 
 

 Ryuu Kyuuzaki

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The magic is in you!
avatarDraki
Hozzászólások száma : 1

TémanyitásTárgy: Ryuu Kyuuzaki   2015-08-26, 21:31

Ryuu Kyuuzaki


"Kill or kill you"

Alapok


Becenevek: Előbb töri el a kezed
Kor: 178 év
Rang: Alvezér ( Alfa "Jobb keze", Alfa helyettese)
Ház: -
Vér: Fajtiszta Draki (Bibor)
Draki képesség: Tűzokádó
Elemi Mágia: -
Csoport: Draki
Play by: Miyavi

Szeret: repülni, hegyet mászni, zuhanni, harcolni, festeni, Alfa
Nem szeret: unatkozni, víz, engedetlen fiatalok, hazugságok, hűtlenség és árulás.
Patrónus: -
Jellemem: Szóval szeretnéd tudni mi jó és mi rossz benne? Inkább mi rossz és mi elviselhető.
Akár szeretik, akár gyűlölik, nem tudnak nem tudomást venni személyéről. Szarkasztikus humorát, nyers stílusát kevesen szeretik.
Jó problémamegoldó képességgel áldotta meg az ég, így nem kap idegbajt ha kicsit gondolkodnia kell egy zűrösebb dolog miatt.
A feszültséget jobb esetben némi testmozgással, edzéssel, vagy gyilkolással vezeti le, olykor elvonul a maga kis világába, hisz van, hogy az egyedüllét lehet a legnagyobb segítség.
Hajthatatlan és óra huszonnégyben forr benne a tettvágy így bármikor meglehet bízni bármivel, azt időre megfogja csinálni.  
Talán ha hasonlítani kellene valamihez, az egy hatalmas időzített bomba lenne, ami bármelyik percben robbanhat.
Soha nem  gondolkodik, mielőtt megszólalna, bunkó módjára mond ki minden egyes dolgot, amely megfordul a fejében. Szóval nem fél mások képébe mondani a véleményét, nem törődik a következményekkel. Bár ez nem azt jelenti, hogy bizonyos dolgokat nem tart meg magának. Indulatos, könnyen dühbe jön, és ha bepöccent, nem is marad igazán nyugton.
Mindennek megvan az oka a világban, így annak is, ha egy ember ilyen, vagy olyan. Senki sem születik rossznak, csak rosszá lesz, mert a világ azzá teszi.
Különleges ismertető: Japán!

Kinézetem:
A kinézete ellenére, FIÚ!
Amin nem tud változtatni, az az emberi külseje, így a fekete haj, barna szemek és a szikár, izmos testalkat mindig megmarad.
Meg egyfajta kölyökképe is!
183 cm magas, 73 kg.
Az arcát általában mindenki megjegyzi, fogalmazhatunk úgy is, hogy elég jellegzetes.
Pofátlanul egyenes félrenyírt fekete haj, ami még az esőn sem hullámosodik. Van amikor teljesen megnöveszti, van amikor befesti, zselézi, fonja, vasalja. Változatos!  Pár piercing is díszíti, meg fekete tetoválások tucatjai. A smink mindennapos dolog nála. Szarkasztikus mosoly, ami sosem hervad le a képéről. Sápadt, jéghideg, márványra emlékeztető bőr.
Nem könnyű eset, megismered majd...

Azt mondják, ez az igazi formánk, ezek vagyunk mi. Ha ez igaz, akkor én nem panaszkodom.
A pikkelyeim nem csak, hogy alig fénylenek, de a színük is hasonló a nyers csonthoz. Amolyan sötét szürke.
A torkomtól a farok tövéig a hasamat fedő lapos, nagy pikkelyek alatt ugyanis mintha izzana a bensőm, akár a felszított parázs.  Ezek a lángok kivehetetlenek, de az izzás pulzál attól függően, hogyan veszem a levegőt és milyen a hangulatom. Régebben többnyire olyan fényes és vibráló volt a bennem felgyűlt, megzabolázhatatlan érzelmektől, mintha bármelyik pillanatban felrobbanhattam volna. Ma már csak finoman hullámzik. Tűztenger rejlik bennem, és aki ismer, tudja, hogy ez szó szerint és átvitt értelemben is értendő.  De ez csak akkor látszódik, ha dühös vagyok. Ha nyugisabb a hangulat a pikkelyek ott világosabb szürkék.
Egyenletesen és szorosan fedik nagyobb átmérőjű, egyszerű tüskék, amik megóvnak a sérülések nagy részétől. Két szarv. Hideg kékesszürke szemek.
Magasság: 4 és fél méter
Hossz: 7 méter, szárnyfesztávolság: 11 méter
Katt
Katt1
KATT

Család


Apa: Araki Kyuuzaki, 210 év, halott, de megakart ölni, fordítva sült el

Anya: Asami Yuu, 230 év, óvni akart, apám ölte meg

Testvér(ek): -

Egyéb hozzátartozók: Falka
TörténetemA nehéz gyerekkor sok dologra képes az ember személyiségével, jellemével, értékrendjével. Sosem gyűlöltem az életem, nem szidtam sorsom, nem voltam lázadó és nem kívántam magamnak mást.  Annyira régen történt. 178 év, nincs mit tenni – kurva hosszú idő. Lehetetlenség megőrizni bizonyos emlékeket. Mert bizonyos emlékek eltörpülnek más emlékek mellett.
Álmok, vágyak, remények. Vannak, voltak, lesznek, még ha át is formálnak, ha ez az egész megváltoztat, ott lapul majd a mélyben a valóm.
Japánban születtem, különleges bánás módban részesítettek. A családom nos...nem éppen egy kezelhető jámbor faj. Volt. Egy templomban éltünk, látogatóink nem sokan voltak, az ottani kopaszokon kívül. Védtek minket.  Japánban, nos Szent állatok(?) voltunk, de a béke illékony dolog, hamar megtört és menekültünk. Az otthonunkat felégették a "vadászok". Apám szerint én voltam a hibás, mert bűnt követtem el. Egy kívülállóval barátkoztam.
Nos az események felgyorsultak és hamar egyedül találtam magam a világban. 50 éves voltam, kinézetre 17 év, ha emberként jártam...ami ritka volt, jobb szerettem szárnyalni.
A magam útját jártam, nem volt szükségem mások ösvényeire.
Minden pillanatban létezik egy választás. Belekapaszkodhatunk a múltba, vagy elfogadhatjuk az elkerülhetetlen változást. És engedjük, hogy kibontakozzon előttünk egy szebb jövő. Egy olyan bizonytalan jövő, mely még több bizonytalan szövetséget követel. Bárhogy is legyen, egy új nap közeledett, akár tetszett, akár nem.
A kérdés az, hogy te irányítod vagy ő fog irányítani téged. 
Csillagok születnek és halnak meg. A körforgás örökké ismétlődik. Következő nap, következő éjszaka, és megint újra.
Jó formán átszeltem az egész Földet, edzettem, gyakoroltam, fejlődtem. De egyedül...egy sárkány gyenge. Ez az igazság.
Idővel csatlakoztam egy kisebb csapat sárkányhoz, befogadtak és Anglia felé vettük az irányt. A többiekhez.  
Fogalmuk sem volt mennyi energia feszült bennem, arról meg pláne halvány gőzük se, mi történik akkor, hogy ha hagyom szabadjára engedni mire vagyok képes. Ha bevadulok az ég óvjon tőlem bárkit, mert nem vagyok képes megállni. Erős vagyok, vad és fékezhetetlen. Hallottam már róla, hogy különleges vagyok és hogy halottak rólam, szóval hamar az Alfánál kötöttem ki. A különlegességem miatt kellettem neki. Barátokra, családra leltem személyükben. 80 éves koromra az Alfa kiválasztott, mint helyettes alfa. Tehát ha ő nincs, helyettesítem. Nem vallottam kudarcot, ugyan a búvóhelyet azóta sem hagytam el, csak kétszer vagy háromszor, de ennek oka is van.  Ami bonyolult. És két dologból áll. Az Alfa és a falka védelme. A másik pedig szaporító program....
Az emlékeket eltemethetjük, eláshatjuk magunkban, de ha nem tesszük jól, újra a felszínre törnek. Lehetséges egyáltalán szándékosan úgy elfelejteni valamit, hogy arra soha nem gondolunk többé? Erőnek erejével talán igen. Sok sok évnyi keserves szenvedés után sikerülhet, viszont elég egy illat, egy hang, egy arc... és minden visszatér.
Élvezetes használni olykor a tudást, azt, amit évek alatt gyűjt be az adott személy.
Az öregség nem hátrány, hanem tapasztalat szerzési kulcs, a problémák megoldása olykor. A lehetőségek, a tudás tár.. mind az idő előnye folyamán ragad ránk, mint egyfajta plusz bónusz, amellyel az élet jutalmazz meg minket. A tökéletes sikerhez két dolog szükséges mindenképpen: ésszerű gondolkozás, azaz hogy tudjuk mit mikor lehet, és hogy mindezt elakarjuk érni, ugyanakkor nem mellesleg másodsorban a végtelenség fogalma, ami annyit takar voltaképpen, hogy bármit képes legyünk végre hajtani.
Ha sikert akarsz, akkor azért tenni is kell, mert önmagától semmi sem adatik meg, nem? Én megtanultam ezt, nem hátráltam meg, s fel sem adtam sohasem, hanem sokkalta inkább előre törtem, sőt lám mostan hol is tartok?
Chris. 6 és fél éve. - .Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

The magic is in you!
avatarTanár
Kor : 31
Hozzászólások száma : 5
Tartózkodási hely : Wilian

TémanyitásTárgy: Re: Ryuu Kyuuzaki   2015-08-26, 21:49

Elfogadva!Szóval kedves Ryuu! Nem semmi karakterlapot hoztál össze, rohadtul tetszett, az ET-d minden egyes pillanatát élveztem, hasonlít az első orgazmusomhoz is, de most nem ez a lényeg. A lényeg az, hogy utadra engedlek, hogy megtapasztaljanak mások is! Foglalózz, aztán irány a játéktér! Smile

A Skyrimes sárkányért meg piros pont! Razz
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Ryuu Kyuuzaki

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wilian :: Karakteralkotás :: Elfogadott tagok :: Draki-