HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Lépj be vándor, de vigyázz! Nem csak kincset rejt e ház! Wilian története tovább íródik. Legyél te is részese, és legyél Te az az egy, aki csatlakozik a Sötét Testvériséghez, vagy az Őrzőkhöz! Legyél draki, ritka fajta... De lehetsz akár Tanár is, és egy 'mezei' diák. A választás rajtad áll, te alakíthatod Wilian sorsát! 2015-ben járunk, egészen pontosan Angliában, ahol a Wilian-es diákoknak az élet nem fenékig tejfel. A gonosz beférkőzött az iskola falai közé, és egyre nagyobb teret nyer. Ki tudja, talán rajtad múlik, hogy ez megváltozik... Avagy sem. Az események sokféleképpen alakulhatnak és bizony ne feledd! Aki barát, lehet holnap ellenség. Szeretnél Te lenni az, aki változtat mindenen? Ne habozz hát! Pálcát elő! Kezdődhet a kaland?! Mi akarjuk, hogy Te is a részese légy!

» Játékostárs kereső
2015-09-16, 10:42 by Elizabeth Reynolds

» Jim & Nettie
2015-09-13, 19:20 by Jim Weinberg

» Elizabeth Reynolds
2015-09-12, 11:49 by Daniel Reed

» Olivia Larson
2015-09-12, 11:19 by Elizabeth Reynolds

» Elkészültem az előtörténetemmel!
2015-09-12, 11:11 by Elizabeth Reynolds

» Becca & Danny
2015-09-08, 18:11 by Rebecca Tate

» Max & Alex
2015-09-08, 17:56 by Alex Wilfred

» Latisha D. Leggat
2015-09-03, 13:54 by Kevin Lightwood

» Patrónus foglaló
2015-09-03, 08:47 by Latisha D. LeggatNő: 5
Férfi: 10

Igazgató: 1
Tanár: 3
Plama: 1
Amira: 2
Famine: 1

Draki: 2
Varázsló: 1
Boszorkány:
Őrző:
Sötétség: 1
Szellem:
Mesélő: 1
Vérfarkas:
Mugli:

Share | 
 

 Jim & Nettie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The magic is in you!
avatarFamine
Kor : 20
Hozzászólások száma : 6
Tartózkodási hely : Mindig előtted

TémanyitásTárgy: Jim & Nettie   2015-08-26, 21:46Jim & Anette

Csak ülök mellette. Mást sem csinálok az a bizonyos meccs óta. Kevint kiosztottam a fenébe az miatt, amit tett. Nem hiszem el, hogy ez volt a legjobb megoldás, mit ne mondjak! Legszívesebben megátkoztam volna ott helyben azt a galád háztársamat, sőt, néha legszívesebben Jimet is megátkoznám. Tudtam, mindig is nagyon jól tudtam, hogy ennek az egész dolognak egyszer nem lesz jó vége. Erre most tessék. Nem tudom elhinni és azt hiszem, hogy ez mind miattam van. Ez elég... lehangoló. Hogyan érdemeltem ki ezt? Oké, lehet, hogy egy kicsit az is közre játszott, hogy kétfelé kacsintgattam, egyszer az egyik, máskor a másik ajánlatát fogadtam el, de megbántam. Őrülten. És most Kevint látni sem akarom! Ezzel azt hiszem, betelt a pohár. Ha nem változtat a hozzáállásán, azt hiszem, kénytelen leszek valami rosszabb módszert bevetni. Amit még ki kell találnom. Nem tudom, hogy mi legyen az. És kénytelen leszek erre, mert nem fog megváltozni. Egyik sem... Jim, ha felébred, biztosan meg fogja bosszulni a dolgot. Már ha teljesen önmaga lesz. Ki tudja, milyen méreg volt... az egyik ápolónő azt mondta, hogy nem vészes, pár hét és felkel. Pár hét... elég durva pár hét volt ez számomra.
A pálcámmal játszadozom és közbe az ölembe lévő füzetbe vagyok belemerülve. Egy új varázslatot próbálgatok, egy egyszerű kis madárkát idéznék meg vele. Elég nyálas, tudom, de már több mint két hete hogy itt üldögélek nap mint nap a szabadidőmben és próbálom bátorítani Jimet, hogy keljen végre fel, meg hogy nem tudom, hogy hall e de... hiányzik, akármennyire is bénázik néha meg minden.
Az a kedves idős ápolónő ismét hoz nekem egy pohár töklevet és egy kis kekszet amiért egész délután itt üldögélek.
-Köszönöm szépen. - Mosolyodom el és pillantok fel egy másodpercre a füzetből. Minden másnap jön és hozza nekem ezeket. Szegény nagyon sajnálja Jimet és ő mindent megtett érte, de előtt nem tudja már felkelteni. Mondta, hogy most már lassan esedékes lenne, és reméli, hogy így is lesz.
-Ma sincs változás? - Lebiggyesztettem ajkaimat és megráztam a fejemet. Bárcsak lenne arckifejezéssel nyugtáztam végül az egész beszélgetést. Nem vagyok amúgy sem nagy beszédes. Elveszek egy kekszet a tálcáról és ismét a füzetbe merülök, miközben hallgatom Jim egyenletes légzését, mert hát mást nem igazán tudok jelenleg hallgatni. Pedig milyen jó lenne, ha beszélne!


ZeneRuciJim drágámnak ♥

_________________

Sose mentegetözz azért, hogy önmagad vagy.

Éppen ezt szeretném. A biztos menedéked akarok lenni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

The magic is in you!
avatarAmira
Kor : 20
Hozzászólások száma : 4

TémanyitásTárgy: Re: Jim & Nettie   2015-08-26, 22:45


Just light me up, when I'm down


Nincsen semmi más, csak sötétség. Meghaltam? Mert ha igen, ez kicseszettül nem a mennyország, hiszen nincs itt Nettie. De még a pokol sem, mert ott legalább lenne elég sör. De se Nettie, se sör. Akkor hol vagyok? Tisztítótűz nem létezik... Akkor esetleg élek? Valószínűleg igen, de nincsen semmi más, csak rohadt nagy feketeség, és az agyam is olyan rohadt nehéz, hogy ki sem tudom nyitni a szemeimet. Nem mintha akarnám, hiszen tuti bedugtak a Szent Mungóba. Arra is nagyon haloványan emlékszem, hogy mi történt velem, és hogy miért fekszek itt... Meg mióta, de éreztem valakit. Hogy megfogja a kezem, hogy a nevemen szólít... És talán még azt is hogy sírt néha. Pedig engem nem kell siratni, ha meghalnék, dobjanak egy gödörbe, meg adjanak két lapát földet, és minden el is van intézve.
De a sötétség, mintha egyre eltűnne, és kezdené átvenni a helyét valami... Valami fény? Esetleg igen. Talán mégsem haltam meg és... Élek. El sem hiszem, hogy élek! mégis mi a holdkóros murmánc farka történt velem? Hol vagyok? Mióta vagyok itt? Ki a franc tudja a válaszokat. Egyre biztosabban érzem magamban a tüzet, érzem ahogy a szívem újra a normális ütemben kezd el verni, és a vér újra átjárja a testemet. Érzem, ahogy lassan visszatér belém az élet. Pedig már éppen elhagyott volna, és most valaki visszaküldött. Hogy miért? Bosszút álljak? Vagy ne? Mondjam meg Nettie-nek hogy halálosan belé vagyok esve? Vagy hagyjam az egészet a francba? Akkor pedig Kevinnel fog menni. Már ha ezek után még szóba fog vele állni, hiszen miatta kerültem ide... Hova is? Szerintem a gyengélkedőn lehetek.
A szemem még mindig csukva van, de a külvilág egyre tisztábbnak tűnik. Érzékelem, hogy nem vagyok egyedül, és az a valaki, aki itt van mellettem csak egy ember lehet. Felismerem az illatát, ami engem annyira elbódít. Amiért képes lennék egy tűzokádó sárkány elé vetni magam... Illetve, akiért: Nettie. Látom magam előtt a szőke fürtjeit, a csodás alakját a... Az egész lányt. Hogy lehet belezúgni ennyire valakibe? Teljesen érthetetlen.
- Nettie? - erőtlenül nyögdécselem ki a nevét, szemeim lassan kinyílnak, és megpillantom Őt. Nem vagyok erőm teljében, de egy halovány mosolyra futja. Nagyot dobban a szívem, és megpróbálom felküzdeni magam ülő helyzetbe, amiből annyi jön össze, hogy félig fel tudok ülni. Kicsit még mindig kótyagos vagyok ugyan, de egyre jobban érzem, hogy élek. És ez a fontos.
- Élek. - bár ezt ő is látta, így egy olyan információval gazdagítottam tudástárát, amit bizonyára ő is észrevett. Tehát újabb piros pont Jim, nagyszerű az ítélőképességed... Mint mindig!
- Remélem nem ijesztettem rád... annyira. - erőtlenül elmosolyodom, és belepillantok a szemeibe. Atyaég, azok a szemek. Az enyémben pedig könnyek gyűlnek, és hagyom hogy lefolyjanak az arcomon. Örülök, hogy élek.
.


_________________

   
   
I can do anything...

   
... I'm just mr. nobody in your eyes.

   


A hozzászólást Jim Weinberg összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-09-13, 18:25-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

The magic is in you!
avatarFamine
Kor : 20
Hozzászólások száma : 6
Tartózkodási hely : Mindig előtted

TémanyitásTárgy: Re: Jim & Nettie   2015-08-27, 09:41Jim & Anette

Az aprócska madárral játszom, amit végre sikerült megidéznem. E miatt egy aprócska mosoly látható az arcomon. Mindig örülök neki, ha valamiben jó vagyok, ha valamit elérek. Ilyen lesz például a következő évem is... remélem, sikerekben telni. Mivel már megvan a választott mágiám, ezért... ezért jól meg kell majd dolgozom érte. Nem lesz könnyű feladat. És nem utolsó sorban vigyáznom is kell majd vele. Mert ha rosszul kezdem el használni, akkor azt hiszem megpecsételődök örökre. A kekszet majszolgatom és a madarat röptetem a földön. Néha egy-egy pillantást vetek a füzetembe is. Eléggé unatkozom és azt hiszem, ha nem lesz lesz semmi változás, akkor hétkor elmegyek. Te jó ég. Azért elrepült az idő. Fél hét, és már jó ideje itt ülök. A nevemre felrezzenek gondolataimból. Gyorsan, kikerekedett szemekkel Jimre pillantok és elmosolyodom. A pálcám és a füzetem leteszem az éjjeli szekrényre, és közelebb húzódom hozzá.
-Jim! Szia! Végre. - Kezemmel végigsimítok az arcán. Megkönnyebbülés árasztja el a testem. Nem azért, mert nehezemre esett itt ülni heteken keresztül, hanem mert él... és hamarosan virulni is fog. Már alig várom, hogy újra olyan legyen, mint azelőtt. - Igen, élsz. - Az éjjeli szekrényen lévő kancsóból, az egyik üres pohárba öntök vizet és a kezébe adom. Ha kéri persze. Mert ha nem, akkor visszateszem a helyére. Figyelem az arcát, a tekintetét, le se veszem róla a szemem, csak azért, hogy ha rosszul lesz vagy valami akkor azt lehetőleg felismerjem és tudjak szólni az ápolónőnek. Eddig viszont semmi jelét nem adja annak, hogy rosszul lesz. Remélem így is marad.
-Ami azt illeti eléggé... nem volt kellemes három hét. - Igen. Három hét. Nem tudom, mennyire érzékelte az időt és tudja e hogy ilyen sokáig volt kiütve. Azt hiszem, hogy ebből még nagy bonyodalmak lesznek.ZeneRuciJim drágámnak ♥

_________________

Sose mentegetözz azért, hogy önmagad vagy.

Éppen ezt szeretném. A biztos menedéked akarok lenni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

The magic is in you!
avatarAmira
Kor : 20
Hozzászólások száma : 4

TémanyitásTárgy: Re: Jim & Nettie   2015-09-13, 19:20


Just light me up, when I'm down


Igazából kezdtem örülni annak, hogy meghalhatok. Miért? Egyszerű nagyon, de nagyon a képlet. A képlet mégpedig az, hogy ha meghalnék, akkor talán nem kéne többet ezzel a sok gonddal törődnöm, ami köztem és Nettie között bonyolódik. Igen, mert nagyon sok gond van. Például az hogy én szeretem és ő pedig nagyon nem szeret engem. Hiába, ha egyszer ezt hozta az élet, akkor ezt hozta az élet. Vagyis én ezt gondolom. Aztán, hogy ebből mi igaz? Nem tudom. Én már annyi mindent nem tudok, és ezt elmondtam Nettie-nek is. Mert tud arról, hogyan állok hozzá. Legalább is remélem, hogy tud arról, hogyan állok hozzá. Mert ha nem, akkor megette az egészet a fene, és akkor szépen Kevin el is vette tőlem. Azt pedig nem akarom, én küzdeni akarok érte, és küzdeni is fogok. Mert érte igazán érdemes… Legalább is erről szól a fáma. Hm. Volt olyan, hogy én küzdöttem egy lányért? Fogalmam sincs, szerintem nem. Mert nekem igazán soha nem kellett senki, egészen eddig a pillanatig. Mert most már kell bizony Nettie, és nem is fogom elengedni. Azt hiszem. Azt hiszem hogy megszolgáltam a szerelmét, hiszen miatta hülyét csinálok magamból minden egyes nap, amikor velem beszél, vagy amikor mellettem ül. Sajnos ez egy olyan dolog, amit nem lehet kiölni belőlem. Fogalmam sincs, hogy miért. Első óta barátok vagyunk de én viszont többet is érzek. És fogalmam sincs hogy mióta szerettem ennyire belé, és őszintén? Nem is érdekel a válasz rá. Csak szeretem és ennyi.
- Azt hiszem, hogy megvárakoztattam valaki olyat, akit nem kellett volna. – halkan elnevetem magam, ami viszont jót nem tesz, hiszen iszonyúan gyenge vagyok, és még mindig fáj mindenem. Szerintem van még méreg a szervezetemben. Vagy ha nincs, akkor csak az utóhatását érzem. De azt nagyon érezhetem…
- Igen, én élek, de az a patkány nem fog élni. Csak engedjenek ki innen, nem fog kelleni pálca. A két szép kezemmel is meg tudom fojtani… Az egyszer biztos. Úgyhogy jobb, ha felkészül. – kedvesen elmosolyodok, de szemeimben kegyetlen tűz lobban fel. És ne akarjon a szemeim elé kerülni, mert megölöm. Soha nem öltem még embert, viszont ő kiprovokálta azt, hogy határok és korlátok nélkül játsszak. És úgy is fogok. Ez volt az utolsó csepp a pohárban.
Pohárról jut szembe, Nettie megkínál, én pedig el is fogadom. Viszont amikor mondja hogy mennyi ideig feküdtem, majdnem kiköpöm a vizet, amit éppen lenyeltem, egy lendülettel felülök, lehúzom a vizet és pattanok ki az ágyból.
Persze azzal alig számoltam, hogy az egy alsógatyámon kívül semmi nincs rajtam. De ez jelenleg nem foglalkoztat. Megkapaszkodok az ágyban.
- Mennyi ideig? Három hét? Azonnal megölöm, megtalálom és a lábait a nyaka köré tekerem. Hol vannak a ruháim?! – jelenleg egy hegyomlás sem tarthatna vissza a tervemtől. Azonnal meg akarom találni azt a patkányt, és megölni. Illetve... Egy valami visszatart. Az hogy annyira gyenge vagyok, hogy a hirtelen mozgolódástól az ágynak esek.


_________________

   
   
I can do anything...

   
... I'm just mr. nobody in your eyes.

   
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

The magic is in you!

TémanyitásTárgy: Re: Jim & Nettie   

Vissza az elejére Go down
 

Jim & Nettie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wilian :: Az iskola és környéke :: Wilian :: Elsö emelet-