HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Lépj be vándor, de vigyázz! Nem csak kincset rejt e ház! Wilian története tovább íródik. Legyél te is részese, és legyél Te az az egy, aki csatlakozik a Sötét Testvériséghez, vagy az Őrzőkhöz! Legyél draki, ritka fajta... De lehetsz akár Tanár is, és egy 'mezei' diák. A választás rajtad áll, te alakíthatod Wilian sorsát! 2015-ben járunk, egészen pontosan Angliában, ahol a Wilian-es diákoknak az élet nem fenékig tejfel. A gonosz beférkőzött az iskola falai közé, és egyre nagyobb teret nyer. Ki tudja, talán rajtad múlik, hogy ez megváltozik... Avagy sem. Az események sokféleképpen alakulhatnak és bizony ne feledd! Aki barát, lehet holnap ellenség. Szeretnél Te lenni az, aki változtat mindenen? Ne habozz hát! Pálcát elő! Kezdődhet a kaland?! Mi akarjuk, hogy Te is a részese légy!

» Játékostárs kereső
2015-09-16, 10:42 by Elizabeth Reynolds

» Jim & Nettie
2015-09-13, 19:20 by Jim Weinberg

» Elizabeth Reynolds
2015-09-12, 11:49 by Daniel Reed

» Olivia Larson
2015-09-12, 11:19 by Elizabeth Reynolds

» Elkészültem az előtörténetemmel!
2015-09-12, 11:11 by Elizabeth Reynolds

» Becca & Danny
2015-09-08, 18:11 by Rebecca Tate

» Max & Alex
2015-09-08, 17:56 by Alex Wilfred

» Latisha D. Leggat
2015-09-03, 13:54 by Kevin Lightwood

» Patrónus foglaló
2015-09-03, 08:47 by Latisha D. LeggatNő: 5
Férfi: 10

Igazgató: 1
Tanár: 3
Plama: 1
Amira: 2
Famine: 1

Draki: 2
Varázsló: 1
Boszorkány:
Őrző:
Sötétség: 1
Szellem:
Mesélő: 1
Vérfarkas:
Mugli:

Share | 
 

 Max & Alex

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The magic is in you!
avatarIgazgató
Kor : 38
Hozzászólások száma : 4
Tartózkodási hely : Wilfred lak, Wilian

TémanyitásTárgy: Max & Alex    2015-08-26, 23:01Max & Alex

Lydia alig akart visszaengedni Wilardból az iskolába. Már hányszor mondtam neki, hogy miért nem tart velem, miért nem költözik ide. Mert hogy néha kényelmesebb lenne ha év közben többet lennénk itt és akkor amikor szünet van vagy nincs annyi dolgom, akkor pedig otthon. Mert ugye év eleje van és ez gáz. Ilyenkor nekem van a legtöbb dolgom. Mert hát ugye ki másnak lenne, ha nem az iskola igazgatójának? Szuper. Ilyenkor mindig kicsit nyűgös vagyok. Most is. Hogy annyi minden már megint a nyakamba lett varrva. Miért nincs nekem egy helyettesem? Azt hiszem Lydia már említette anno, hogy igazán felvehetnék valakit, aki segíthetnek ilyenkor és talán nekem is több időm lenne, több időt tudnék fordítani a családomra. Főleg, hogy most már lassan ideje lenne a gyermekvállalásnak is. Mert hát azzal se várhat örökké az ember. Mi pedig lassan kezdünk abba a korba lenni... vagy már benne is vagyunk.
Úgyhogy fájó szívvel de vissza hopponáltam az iskolába. Ezekben a nyár végi délutáni órákban, amikor már a nap nem süt úgy az iskolára, egészen szép fényben úszik a táj. Általában ilyenkor jövök vissza, és ez az a kilátás, amit muszáj mindig megcsodálnom. Szeretem ezt a helyet. A diákjaimat. Örökre itt akarok lenni. Mármint örökké én szeretném vezetni ezt a helyet. És az Őrzőket is. Csak a rossz ne járna köztünk...
Az irodámba érve kényelmesen helyet foglalok és az asztalra pillantok. A határidő naplóban a mai nap be van keretezve és nagybetűkkel a jegyzetbe oda írva, hogy MAX. El is felejtettem, teljesen. Remélem, hogy a keresztfiam nem ért még ide, és már ment is el. Nem azért beszéltük meg ezt a napot, hogy végül ne jöjjön össze. Hiszen már pár hónapja nem is láttam őket. Kicsit, lehet, hogy bűntudatom is van e miatt, hogy nem törődök eléggé a keresztfiammal... nem tudom. Nem tudom, milyen jó szülőnek lenni. Nem tudnám helyettesíteni az apját. Még nem. És azt hiszem, ezt ő sem szeretné.  


ZeneRuhaKeresztfiam  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

The magic is in you!
avatarSötét Testvériség
Hozzászólások száma : 2

TémanyitásTárgy: Re: Max & Alex    2015-08-30, 20:30


Alex && Max
– Úgy sietsz, hogy a kisebbet már észre sem veszed… –sziszegtem az ajkaim közül, mikor megpillantottam a sarokban lapulva a bejövő férfit. Noha a sziszegés, inkább a szisszenés elnyomása miatt történt, ugyanis az oldalam jobb oldalon elég szép sebből vérzett. A képességem alább hagyott, valamiért képtelen vagyok a gyógyulásra koncentrálni, a pálcás gyógyítást meg soha nem alkalmaztam. A keresztapám irodájában vagyok, elbújtam az egyik sarokba, ahonnan jól ráláttam az ajtóra. Igazából nem hibáztatom, takarásban voltam, nem akartam, hogy bárki is meglásson. Nem éppen jó hírrel léptünk le innen az ikertesómmal, szóval… Feltápászkodtam a földről, és a falnak támaszkodtam. Néhány vércsepp hevert a földön, talán abból rájöhetett volna Alex, hogy itt vagyok, de felesleges ezen rágnom magam. Idejöttem, mert segítségre van szükségem, és fogalmam sincs, hogy kihez fordulhattam volna. Megindultam a fal mentén, amit egy polc zárt el, és megakadályozott a továbbhaladásban. Áttértem annak támasztására, de a mozgás nem tett jót, és a vérző sebbe nyilallott a fájdalom. Pálcám kiesett a kezemből, és térdre rogytam.
– Keresztapa… se… segíts… –kérleltem, és talán annyi lélekjelenlétem volt még, hogy rá emeljem a tekintetemet. Ajj Liam… mit meg nem teszel, hogy sikerüljön a terved… A következő pillanatban viszont vízszintesbe kerültem. A fény kialudt, csupán a sötétség tátongott előttem, de abban reménykedtem, hogy nem hagy elvérezni a keresztapám… Remélhetőleg, mert ha igen, akkor gyorsan lezárul egy korszak, és a tervemnek is annyi.


_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

The magic is in you!
avatarIgazgató
Kor : 38
Hozzászólások száma : 4
Tartózkodási hely : Wilfred lak, Wilian

TémanyitásTárgy: Re: Max & Alex    2015-09-08, 17:56Max & Alex

A mellettem felcsendülő hangra megrezzenek. Valóban nem vettem észre a fiút, tényleg bele voltam annyira merülve a gondolataimban, hogy lazán elsétáltam mellette sietségemben. Amikor megfordulok, akkor veszem csak észre a körülöttünk lévő vércseppeket és Max nagyon elgyengült hangjára is sikerül felfigyelnem. Mi a fene? Az az igazság, hogy itt sosincs nyugalom. Mindig történik valami, ami aztán bajba torkollik vagy talán egyszer-kétszer nem. Ki sem látok a munkámból, és még akkor is azokkal a dolgokkal kell foglalkoznom. Szerencsémre, hogy a házvezetőim segítségemre sietnek bármi kell. Jegyesem mindig kérdezni, hogy miért nem veszek fel valakit, aki lehetne a helyettesem. Áh. Minek. Elvagyok. Egyelőre. Odasietek a keresztfiamhoz és amikor meglátom a sebet az oldalán, elkerekednek szemeim és mérges pillantást vetek Max felé.
-Mi történt? Mit csináltál? - Nincs sok időm, hiszen Max elájul, elég sok vért is vesztett, egy kisebb tócsában álldogálunk. Finoma odanyúlok a sebhez, majd előveszem a pálcámat és egy fintor kíséretében elmormolom a leghatásosabb gyógyítóbűbájt, amit ismerek. Nem volt még igazán szerencsém használni ezt, de szerintem nem fogok harmadik kezet varázsolni a fiúnak. Amikor befejezem, fel kell hogy eszméljen. Ha így történik, akkor segítek neki felülni. - Mi a fene történt?! Jobb lenne ha majd lemennék a gyengélkedőre, nem vagyok profi gyógyító.


ZeneRuhaKeresztfiam  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

The magic is in you!

TémanyitásTárgy: Re: Max & Alex    

Vissza az elejére Go down
 

Max & Alex

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wilian :: Az iskola és környéke :: Wilian :: Földszint-