HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Lépj be vándor, de vigyázz! Nem csak kincset rejt e ház! Wilian története tovább íródik. Legyél te is részese, és legyél Te az az egy, aki csatlakozik a Sötét Testvériséghez, vagy az Őrzőkhöz! Legyél draki, ritka fajta... De lehetsz akár Tanár is, és egy 'mezei' diák. A választás rajtad áll, te alakíthatod Wilian sorsát! 2015-ben járunk, egészen pontosan Angliában, ahol a Wilian-es diákoknak az élet nem fenékig tejfel. A gonosz beférkőzött az iskola falai közé, és egyre nagyobb teret nyer. Ki tudja, talán rajtad múlik, hogy ez megváltozik... Avagy sem. Az események sokféleképpen alakulhatnak és bizony ne feledd! Aki barát, lehet holnap ellenség. Szeretnél Te lenni az, aki változtat mindenen? Ne habozz hát! Pálcát elő! Kezdődhet a kaland?! Mi akarjuk, hogy Te is a részese légy!

» Játékostárs kereső
2015-09-16, 10:42 by Elizabeth Reynolds

» Jim & Nettie
2015-09-13, 19:20 by Jim Weinberg

» Elizabeth Reynolds
2015-09-12, 11:49 by Daniel Reed

» Olivia Larson
2015-09-12, 11:19 by Elizabeth Reynolds

» Elkészültem az előtörténetemmel!
2015-09-12, 11:11 by Elizabeth Reynolds

» Becca & Danny
2015-09-08, 18:11 by Rebecca Tate

» Max & Alex
2015-09-08, 17:56 by Alex Wilfred

» Latisha D. Leggat
2015-09-03, 13:54 by Kevin Lightwood

» Patrónus foglaló
2015-09-03, 08:47 by Latisha D. LeggatNő: 5
Férfi: 10

Igazgató: 1
Tanár: 3
Plama: 1
Amira: 2
Famine: 1

Draki: 2
Varázsló: 1
Boszorkány:
Őrző:
Sötétség: 1
Szellem:
Mesélő: 1
Vérfarkas:
Mugli:

Share | 
 

 Becca & Danny

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The magic is in you!
avatarTanár
Kor : 31
Hozzászólások száma : 5
Tartózkodási hely : Wilian

TémanyitásTárgy: Becca & Danny    2015-08-28, 16:20


And after all... You're my wonderwall


Fáradtan intek egyet a pálcámmal, és nyílik ki a dolgozószobám és egyben a lakrészem ajtaja. Hosszú nap volt ez, és még milyen hosszú lesz, ha neki akarok veselkedni a gyermekeim beadandóinak. Egyre többen emlékeznek rám az iskolából. Persze a gyerekek nagyon nem emlékezhetnek, hiszen ők akkor még hírbe sem kerültek, amikor én ide jártam. Nem most volt, az egyszer biztos. Egyszerre nosztalgia, amit érzek amikor az ódon falak között lépkedek és egyszerre késztet arra is a belsőm, hogy porig romboljam ezt a kócerájt. De előbb magam mellé kell állítanom néhány embert, hogy ne valljak kudarcot. Először a legnehezebb láncszemmel kell kezdenem, ő pedig Anette O'Connell... Az ő megpuhítása nem lesz könnyű, de majd rajta leszek az ügyön.
Elő is pakolom a mappámat, amiben a diákokról írt megfigyeléseim vannak. Átnézem őket, Anette-nél elég hosszú ideig elidőzök, végül satnyán megvonom a vállam, és úgy döntök, hogy ezt hagyom későbbre. Három kört írok a varázspálcámmal a levegőben, majd az asztalra mutatok, ahol egy csésze gőzölgő tea jelenik meg. Mondtam már hogy imádom a mágiát?
Belekortyolok a teába és eltűnődöm a dolgok alakulásán. Mikor lettem én tanárnak való? Egyáltalán mi járt a fejemben akkor, amikor én idejöttem tanárnak. És ami a legfontosabb, Wilfred hogy a fenébe vett engem fel? Kérdések sokasága, és annyira szar hogy a válasz mindenre csak egy dolog lehet: mert így alakultak a dolgok. Így hozta az élet.
Vajon itt ülnék akkor is, és gonosz terveket szövögetnék a világ meghódításáról akkor is, ha a húgom még élne? Nem hiszem. Minden miatta történt... Persze átvitt értelemben, hiszen az ő halála miatt fordultam egy jó nagyot, és lettem olyan, amilyen. Az én fájdalmamat nem értette meg a világ. A sötétségemtől rettegni fog a világ. Senki nem tudja, milyen hatalmas nagy erővel, és mekkora hatalommal rendelkezek... Vagyis, aki tudja... Nos az már halott. És rengeteg ilyen ember van. Biztos, hogy híre ment annak, hogy merre kalandoztam, mit csináltam. Azonban a teljes igazságot rajtam kívül... Nos maradjunk annyiban hogy senki nem tudja.
Lassan kortyolgatom a teámat, és közben nekilátok az elsősök SVK dolgozatainak. Fejcsóválva osztogatom a rosszabbnál rosszabb minősítéseket. A saját házam... Hát ennyire nem figyelnek az óráimon? Azt hiszem be kell keményítenem... Éppen egy E-t adok az egyik lány dolgozatára, amikor kopogást hallok az ajtómon.
- Tessék! - szólok ki, lerakom a pennát, és belekortyolok a teába, majd megtámasztom az államat a kezemen, és várom ki lép be az ajtón. Amikor meglátom hátradőlök a székemben, pöccintek a pálcámmal, és egy kényelmes karosszék foglal helyet velem szemben, és egy csésze tea. Becca az. Legalább is úgy tudom, hogy ő az... És talán jól emlékszem, hogy a teát szereti, és nem a kávét... Hm...
- Szia Becca. - elmosolyodok. - Foglalj helyet. Minek köszönhetem látogatásod? -
.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

The magic is in you!
avatarTanár
Kor : 29
Hozzászólások száma : 33
Tartózkodási hely : Wilian

TémanyitásTárgy: Re: Becca & Danny    2015-09-08, 18:11


Kicsit felizgatott a hír, amit hallottam. Daniel Reed újra az iskolában. Mily meglepő. Tanárként méghozzá. Soha nem gondoltam volna, hogy ide fog kerülni. Sőt. Azt sem gondoltam, hogy Alex felveszi majd valaha. Hiszen olyan rossz kis diák volt, amikor még ide járt. Erre most? Lehet, hogy megváltozott. Régen nagyon odavoltam érte. Hiszen jóképű volt és menő a suliban meg minden... kíváncsi vagyok, milyen lett, mennyit változott. Hiszen amióta befejeztük a sulit, azóta nem találkoztunk. Egyszer sem. Lassan ballagok az irodája felé. Cipőm kopogása hallatszik a folyosón, most éppen sehol egy lélek. Alextől megkérdeztem, melyik emeleten kapott irodát az úriember, és igazán meglepett, hogy pont azt az egyet kérte, ami a lányok hálótermeinél van. Még mindig ilyen szoknyavadász lenne? Nem tudom. A lépcsőkön felérve kicsit kifulladok. Az én irodám lent van és igazából nem is szoktam sokat felfelé lépcsőzni. Valljuk be: ez az iskola tök magas. És nagyon sokat kell ám menni ahhoz, hogy feljussunk a legmagasabb toronyba! De felértem. Kopogok az ajtón, megigazítom a ruhám, a hajam, jó benyomást szeretnék tenni. Aztán amikor meghallok a varázsszót, apró mosoly ül ki az arcomra és belépek. Jól megvizsgálom a velem szemben ülő férfit. Igen, alig változott.
-Szia, Danny. - Hangom lágy, kellemesen csengő. Becsukom magam után az ajtót és helyet foglalok. A teám már vár rám.  - Csak nem tudtad, hogy jövök? - Bökök az előttem lévő teára. Szóval még emlékszik. Azt hiszem, nem csalódtam az első benyomásban. Ilyesminek képzeltem el. Remélem, a továbbiakban is jó lesz a dolog. A kérdésére egy kicsit elmerengek, de pár másodperc leforgása után válaszolok.
-Hallottam itt dolgozol te is. Gondoltam meglátogatlak, elvégre... rég nem találkoztunk.

szavak száma: kukk || zene: most nincs || megjegyzés: sokáig tartott, bocsi Sad
Danny & Becca


_________________Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Becca & Danny

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wilian :: Az iskola és környéke :: Wilian :: Északi torony-